![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
هر کشوری که کانادا اونجا VAC داشته باشه میتونید برید.
2021-09-12 13:24:00
سلام هر جا میرید پاکستان رفتید قبلش شرایط ورودشو چک کنید، سر مسیله ی کرونا خیلی سخت گیر بودن یه مدت، دبی و پاکستان حتما باید بلیت رفت و برگشت بگیرید خلاصه پیشنهاد من رفتن به کشور دوست و همسایه :)) ترکیه ست
2021-09-13 18:23:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#انگشت نگاری
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
درود بر شما.چندتا سوال دارم میشه لطفا راهنماییم کنید؟بعداز پذیرش دانشگاه باید دپازیت رو پرداخت کنیم؟و وقتی برای انگشت نگاری رفتیم باید تمکن رو نشون بدیم؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
دوستان وقتتون بخیر.من پذیرش مک مستر گرفتم. میخواستم بدونم الان باید برای وقت انگشت نگاری و… چطور اقدام کنم و هزینش چقدر هستش کلا؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
برای انگشت نگاری مهم هست کجا بریم و روی ویزا شدن تاثیر داره؟ کسی از دبی خبر داره چطوریه و باید قرنطینه شد یا نه؟
2021-09-02 13:04:00 #Canada [انگشت نگاری] مهاجرت
انگشت نگاری به معنای pr شدن هست یا همچنان ریسک ریجکتی هست؟
2021-09-15 06:23:00 #Saskatoon [انگشت نگاری] مهاجرت
عرض ادب ، من دارم ، من قبلا ویزای ویزیتوری کانادا گرفتم به دلیل مهاجرت همسرم به کانادا ، من میخوام به ایشون ملحق شم ، برای ایجاد اکانت در IRCC احتیاج به یوزر نیم و پسورد قبلی دارم که یادم نیست و ندارمش ، به چه صورت میتونم اونرو بازیابی کنم ؟ یا باید یه اکانت جدید بسازم ؟ در ضمن app no و کد uci رو تو نامه انگشت نگاری چند سال قبل رو دارم اگر کسی میدونه میتونه راهنمایی کنه
2021-09-23 23:33:00 #Saskatoon [به چه صورت] مهاجرت
ایا کسی هست که ۶ ماه از سابمیت پروندش گذشته باشه و هنوز در وضعیت application received باشه یادمه پیامای قبلی را که چک میکردم اکثرا دیگه نهایتا تو ۶ ماه به نتیجه رسیدن و حتی یکی از اعلام کردن که امسال سابمیت کردن و تو مرحله انگشت نگارین شک کردم نکنه اشکال از پرونده ماست ممنون میشم اگه کسی وضعیت مشابهی داره اعلام کنه
2021-10-01 01:49:00 #Saskatoon [انگشت نگاری] مهاجرت
۲- معمولا از زمانی که انگشت نگاری انجام میشه، چقدر تا پاسپورت ریکویست طول می کشه؟ با توجه به اینکه یک هفته بعد از انگشت نگاری هم فرم ۷ سوالی را ASK کردند و بلافاصله پاسخ دادیم خیلی متشکرم
2021-10-02 05:29:00 #Canada [انگشت نگاری] مهاجرت
سوال آیا سفارت انتخابی برای انگشت نگاری تأثیری تو فرآیند رد و قبول داره؟ چون میگن ترکیه داره همه رو رد می کنه؟
2021-10-04 09:14:00 #Canada [انگشت نگاری] مهاجرت
چنانچه ویزای تحصیلی رد شده باشه و بدون اینکه دیفر کنیم دو ترم را آنلاین شروع کرده باشیم آیا برای اقدام مجدد ویزا باید درخواست CAQ جدید بدیم یا همون قبلی اوکیه؟ از اونجاییکه توی نامه CAQ نوشته شده که اگه از Fall به Winter ترم را postpone کنیم نیازی نیست اما اگه از Winter به ترم یا سال بعدی postpone کنیم باید دوباره CAQ بگیریم، مشخصا سوالم اینه که چون ترم دیفر نشده و تحصیل آنلاین شروع شده و یکسال گذشته حالا باید درخواست نامه جدید داد یا چون دیفر ادمیشنی صورت نگرفته با همون CAQ قبلی میشه اقدام کرد
2021-10-01 11:07:00 #Saskatoon
سلام دوستان،کسی میتونه راهنمایی کنه برای پاورپوینت مصاحبه چیا باید بیاریم؟
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon